Sovellus

 

FYRRY.FI

Verkkokauppa Fyrry on kotimaisten käsityönä valmistettujen pläkkituotteiden erikoisliike. Täältä tilaat kauniit ja yksilölliset, perinteiset pläkkituotteet, kätevästi nettikaupasta suoraan kotiisi.

 

Fyrry sanana on pohjanmaan murretta ja tarkoittaa lähinnä hyrrää. Alunperin tämä mainio laite fyrry on valmistettu lasten leluksi, jonka pilliin puhaltamalla on saatu hyrrä pyörimään ja lapset viihtymään. Fyrryt ja muut sivustolla myytävät tuotteet on valmistettu pläkkipeltistä, tinapintaisesta näyttävästä ja kestävästä materiaalista, jostä on jo vuosisatojen ajan valmistettu tarpeellisia käyttötavaroita. Fyrryjä on valmistettu perimätiedon mukaan jo 1800 luvulta saakka, perinteen edelleen jatkuessa. 

 

Kaikki fyrry.fi verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat aitoja ja tarkasti käsityönä Suomessa valmistettuja pläkkituotteita.

 

Fyrry.fi verkkokaupan liikeajatuksena on toimia urheilusponsorina. Tuotostamme käytetään kaikki 100 % urheilun tukemiseen. Tilaamalla fyrry.fi sivustolta näyttäviä pläkkituotteita olet mukana tukemassa nuoren urheilijan harjoitus- ja kilpailutoimintaa. Tutustu tuotteisiimme ja tilaa!


Hanallinen vesisäiliö

Hanallinen vesisäiliö

- tilavuus 10 litraa

- varmatoiminen vipuhana

- sivuilla kätevät koukut pyyhkeille

- teline saippualle

- vankka rakenne

- helppo kiinnittää esim. seinälle

59,00 €

Pläkkilyhty pieni

Kaunis, tunnelmallinen pläkkilyhty. Lyhdyn sisällä valaiseva kynttilä loistaa valonkajon lyhdyn pinnalla olevien lukemattomien reikien kautta. Todellinen tunnelmanluoja.

25,00 €

Pläkkilyhty iso

Kaunis, tunnelmallinen pläkkilyhty. Lyhdyn sisällä valaiseva tuikkukynttilä loistaa hienosti valonkajon lyhdyn pinnalla olevien lukemattomien reikien kautta. Tästä ei tunnelmanluoja enää parane.

37,00 €

Pläkkilyhtykokoelma

Kaunis ja tunnelmallinen pläkkilyhtykokoelma sisältäen kolme erikokoista pläkkilyhtyä. Lyhtyjen sisällä valaisevat tuikkukynttilät loistavat hienosti valonkajon lyhtyjen pinnalla olevien lukemattomien reikien kautta. Tästä ei tunnelmanluoja enää parane.

85,00 €

Sauna-astiat

Sauna-astiat

Todellinen mökkisaunojan survival paketti. Kaikki tarpeellinen mökkisaunan vedenkäsittelyyn.

250,00 €

Saunasetti

Saunakiulu ja löylynappo

Saunojan peruspaketti. Ilman kiulua ja nappoa et saa myöskää löylyjä. Löylyreissu ilman näitä kuivuu kasaan.

35,00 €

Kaivokiulu

Kaivokiulu

Aito kotimaisena käsityönä valmistettu 7 litran kaivokiulu.

19,00 €

Terassituhkakuppi pieni

Pieni Terassituhkis

Kätevä peltinen tuhkakuppi tupakkapaikalle Tuhkakupin korkeus on 11 cm ja halkaisija 11,5 cm.

15,00 €

Suomi100 piparimuotti

Suomi100 piparimuotti

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden piparimuotti. Suomi100 muotilla valmistat näyttävät kattaukset ja leivonnaiset juhlapöytään.

10,00 €

Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot